La casa es trova al km 7.5 de la carretera que puja de Borredà (BV-4656) a Sant Jaume de Frontanyà. En aquest punt kilomètric, s’obre una gran esplanada a banda i banda de la carretera. Hi trobem una desviació a l’esquerra asfaltada, en pujada. Just a la cruilla hi trobem uns grans contenidors d’escombraries i un rètol que indica Casa Els OMS

Pugem  direcció Berga per la C-16 i la passem de llarg. Passarem un túnel i just inmediatament a la sortida d´aquest, hem de girar a la dreta direcció Vilada-Ripoll.
En 10 min creuarem Vilada (C-26) i seguim  direcció Borredà. A Borredà, la segona entrada al poble ja ens indica la carretera que puja a St.Jaume de Frontanyà (BV4656). La seguim fins al punt kilomètric 7.5, on trobarem un desviament a l'esquerra asfaltat amb 3 contenidors grans i amb un rètol “Casa Els Oms”.
A 150m arribarem a una cruilla de camins de sorra. Hem d'agafar el de l'esquerra i a 30m trobarem l'entrada a la finca de la casa.

Image
Venint de Vic i 2km abans d'entrar a Ripoll, hi ha el desviament cap a “Les Llosses” (C-26). Hem d'agafar aquesta carretera, passar de llarg Les Llosses i continuar direcció Borredà.
Un cop arribem a Borredà, (BV-4656) el primer creuament a la dreta ens indica St.Jaume de Frontanyà. L'hem d'agafar i seguir per aquesta carretera fins el punt kilomètric 7.5.
Trobarem un desviament a l'esquerra asfaltat amb 3 contenidors grans i amb un rètol “Casa Els Oms”. A 150m per aquest alquitrant que fa pujada arribarem a una cruilla de camins de sorra. Agafem el de l'esquerra i a 30m trobarem l'entrada a la finca.

Image

Situació


LA CASA DELS OMS està situada al poble de Sant Jaume de Frontanyà, el poble més petit de Catalunya. Tot just a 90min de Barcelona, i entre les ciutats de Berga i Ripoll.

Està situada en plena Serra del Catllaràs, a l'Alt Berguedà, espai catalogat com PEIN ( Plà d´Espais d’Interès).

A 1.100mts d'alçada, la seva ubicació permet accedir ràpidament a les parts altes de la Serra i sense grans desnivells.

Ubicada sobre un petit turó, hi ha unes grans vistes cap al Ripollès a l'esquerra i cap als cims del Catllaràs a la nostra esquena.